Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Holló Bettina
28, Jászapáti

– Mindig is fiús lány voltam, így a versennyel az a célom, hogy megmutassam a nőies oldalamat. Régebben fociztam, mostanság a vezetés érdekel nagyon. Szabadidőmben edzeni járok, filmeket nézek és persze igyekszek minél több időt a párommal, a családommal tölteni. Szívesen beszélgetek az emberekkel, ezért is érzem jól magam a munkahelyemen. Egy kávézóban dolgozok, egyébként vendéglátó szakmenedzser végzettségem van. A külsőmben a szemeimet és a szeplőimet tartom különlegesnek. A belső tulajdonságaim közül a kitartásomat, a segítőkészségemet emelném ki – árulta el Holló Bettina.

Kedvenc étele a sajttal töltött csirkemell, kedvenc itala a Fanta bodza, kedvenc zenéjéről pedig annyit mondott, hogy szeret minden olyan dalt, aminek mondanivalója van. Bettina kedvenc illata a Lancome La Vie Est Belle. A hölgy 163cm és a Halak jegyében született.

Vissza az összes lányhoz