Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Nánási Dorottya
19, Diósd

Magasság: 168 cm

Csillagjegy: Bika 

Kedvenc étel: sushi

Kedvenc ital: kávé

Kedvenc zene: nincs

Kedvenc parfüm: Dolce and gabbana

Nánási Dorottya vagyok. Tavaly érettségiztem a II. Rákóczi Ferenc gimnáziumban. Jelenleg az ELTE-n tanulok pedagógia szakon. Gondolkodom azon, hogy a média- és kommunikáció szakot is elvégezzem. Lennék PR-manager vagy újságíró, de érdekel a szépségipar, a divat modellkedés is. Több szépségversenyen is indultam már. Tavaly a Miss Hungary-n első udvarhölgy lettem, és az Anna bálon hasonló eredményt értem el. 

Nem szeretnék magamon semmit változtatni. Tetszik a szemem színe és a hosszú hajam. Lehet, hogy megnövesztem a derekamig. 

Tündérszépek – 2022