Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Benita Kim
19, Kecskemét

Benita Kim vagyok, 19 éves és Kecskeméten lakok.

Tanulmányaim mellett nagy figyelmet fordítok a szépségiparra és a divatra. Szeretném megnyerni a versenyt elsősorban azért, hogy maradandó élményt és tapasztalatot szerezzek. Másrészt azért, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy lehet egy lány egyszerre szép és okos is, ez a legmenőbb úgy gondolom. A jövőben tolmácsként szeretném nyelvtudásomat kamatoztatni szerteszét a nagyvilágban.

Kim 170 centiméter magas Csillagjegye: Halak. Szereti a brassóit és minden olyan ételt, amelyet az édesanyja vagy a mamája készített. Szívesen iszik epres vizet és limonádét. Szinte az összes zenei műfajt kedveli és leginkább az édes fűszeres illatokat választja, ha parfümről van szó.

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz