Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, melynek a győztese Algács Lia lett, ő csatlakozhat a döntősök mezőnyéhez. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Az országos döntő szeptemberben kerül megrendezésre.

Horváth Fanni Vanessza
21, Vasszilvágy

Horváth Fanni jelenleg fodrásznak tanul. Szabadidejében szeret sportolni, főzni, sütni, és kisöccsével időt tölteni. A versenyre azért jelentkezett, mert gyermekkora óta érdekli a szépségipar. Az elmúlt időszakban több fotózáson is részt vett, ez adott neki löketet ahhoz, hogy a Tündérszépeken is elinduljon. Habár csajos lánynak mondja magát, régebben fiús sportokat is űzött, mint például a foci és a box. Ezeket a sportokat ma is szívesen űzi hobbiként.

Fanni 166 cm magas, csillagjegye a bak. Kedvenc étele a brassói aprópecsenye, kedvenc itala pedig az őszibaracklé. Szívesen hallgatja Ava Max – Kings And Queens című számát, kedvenc parfümje pedig Calvin Kleintől az In2u.

Tündérszépek – 2021