Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tri Swita Ratnasari
26, Szeged

Indonéziában születettem. A divat és modell tematikájú középiskola után Indonézában hotel és menedzsment szakon végeztem el. Az egyetem után egy hajón dolgoztam a világ körül. Szeretem a kalandokat, imádok utazni, érdekel a divat és a modell szakma. Napi szinten aerobicozok és jógázok, de szeretek golfozni is.

Swita 168 cm magas, a vízöntő csillagjegyében született. Az egzotikus szépség minden ételt szeret, ami magyaros, különösen a prököltet. Kedvenc itala a bor. Zenében se válogat, de nagyon szereti az ABBA-t és a magyar ikonikus zenészeket, Demjén Ferencet és Presser Gábort. Parfümből pedig Coco Chanel Mademoiselle a favoritja.

Tündérszépek – 2020