Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Szeidenléder Izabella Rozália
19, Vajta

A 19 éves vajtai Szeidenléder Izabella Rozália a Székesfehérvári SZC I. István Szakgimnáziumban érettségizett és szerzett egy alap számviteli ügyintézői végzettséget. Jelenleg is továbbképzésre jár ebben az intézményben, a jövőben pedig szeretne szakmájában elhelyezkedni és idővel saját céget alapítani. Szabadidejében focizni szeret. A versenyre azért jelentkezett, mert mind a családja, mind a barátai szerint a Tündérszépek között a helye. Fotózáson korábban még sosem járt, de mindig is vonzotta ez a világ.

Izabella a Nyilas csillagjegyében született, 163 cm magas. Kedvenc étele a spagetti, italok közül pedig az őszilé áll legközelebb a szívéhez. Kedvenc zenei műfajának a rap-et tartja, ha pedig teheti, Fire parfümmel fújja be magát.

Tündérszépek – 2020