Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Tamás Katalin Tünde
27, Pécs

Katalin Tünde a vendéglátásban dolgozik, s hozzáteszi, hogy azért is kedveli a munkáját, mert szeret az emberekkel foglalkozni. Szabadidejében, ha teheti kedveli a kirándulást a szabadban, szeret sétálni, továbbá szeret kikapcsolódni a barátaival és bulizni járni és kerékpározni. Már a tavalyi versenyünkön is megmérette magát, idén újra ki szeretné próbálni magát.

Magassága 171 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a cordon blue, kedvenc itala citromos bodzás Fanta. Kedvenc zenéje Eddie Meduzától a A Piece of Your Heart. Kedvenc parfümje a Paco Rabanne Lady Million.

Tündérszépek – 2020