Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Bolla Nikoletta
20, Szolnok

Sárváron születtem, de Szolnokon élek. Korábban dolgoztam Franciaországban és Ausztriában is. Szeretem a fotózást, korábban is jelentkeztem már, szívesen állok kamera elé. Nagyon szeretek táncolni, ez az egyik legkedvesebb hobbim. Emellett a barátaimmal is sok időt töltök. A fotózás világa pedig minden oldaláról érdekel, de táncolni szintén nagyon szeretek. A versenyen szeretnék nyerni. A magasságomat nagy előnynek tartom. A belső tulajdonságaim közül a gondolkodásmódomat szeretném kiemelni, mert szeretek tudatosan előretervezni és mindig küzdök a kitűzött célért.

Nikoletta kedvenc étele a rántott sajt, kedvenc itala a Fanta, kedvenc zenéje a magyar rap, kedvenc parfümje pedig a Police, Zara illatai. A fiatal lány 176 centiméter és a Mérleg jegyében született.

Tündérszépek – 2020