Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2020

19 megye szépségei vettek részt Tündérszépek 2020 szépségversenyünkön, melyen a nagykanizsai Tótpeti Lili fejére került a királynői korona. Az első udvarhölgy a győri Németh Vivien, a második udvarhölgy a szegedi Tápai Dóra lett, a közönség pedig a budapesti Gondár Kíra Vivient választotta kedvencének.

Az alábbiakban a döntős mezőnyt, valamint megyei bontásban az összes induló képeit tekinthetik meg olvasóink.

Virágh Brigitta
18, Pécs

Brigi még középiskolába jár, és jelenleg Pécsett él a családjával. A tanulmányait az ANK gimnáziumában folytatja, ahol tizenkettedikes. Szabadidejében leginkább aerobikozik, de fontos leszögezni, hogy ezt versenyszerűen teszi, hetente négyszer. Ezt a sportágat már tizenkét éve űzi. A Tündérszépek nevű szépségversenyünkön azért indult, mert Fábián Evelin győzelme inspirálta. 

A lány magassága 174 cm, csillagjegye a szűz. Kedvenc étele a töltött paprika, és a csirkemellet is kedveli. Kedvenc itala a víz és a 100 százalékos gyümölcslevek garmadája. Kedvenc zenéje a Praying to a Goda Mr. Probztól, kedvenc parfümje a Calvin Klein Euphoria.

Tündérszépek – 2020